KoToNet

Kodin ja toimiston verkkoapu

                 

Laadukkaat kotisivut

Mobiiliyhteensopivat

kotisivut, jotka mukautuvat älypuhelimen tai tabletin näyttöön

 

Lue lisää 

Tarttuiko virus?

Poistamme virukset ja

haittaohjelmat

 

Toimitus viimeistään

seuraavana päivänä

myös viikonloppuina

 

Ota yhteyttä 

puh. 0400 402 967

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Viesti: Web-lomake

 

Taidan tarvita apua

Jos et, vielä ole aloittanut nettisivujen tekoa, mutta Sinua kiinnostaisi tee-se-itse nettisivujen teko ja epäröit miten lähteä liikkeelle, lue silloin ensin tämän sivuston artikkeli: Tekisinkö nettisivut itse

Jos taas haluat valmiit sivut avaimet käteen lue artikkeli: Avaimet käteen

Siinä tapauksessa, että olet jo tehnyt sopimuksen jonkun web-hotellin kanssa ja ehkä jo aloittanut nettisivujen teonkin, mutta olet törmännyt ongelmiin joko ajan tai taidon puutteen takia, eikä web-hotellin asiakaspalvelusta tunnu saavan riittävää apua, on parasta ottaa yhteyttä johonkin nettisivuja toteuttavaan palveluyritykseen ja käydä tilanne läpi heidän kanssaan. 

Jos web-hotellisi on sellainen, joka tarjoaa sivujen toteuttamiseen tarvittavat nettikäyttöliittymäiset kehitystyökalut, kannattaa ensisijaisesti ottaa yhteyttä toteuttajiin, jotka ovat tehneet sivuja ko. web-hoteliin. Toteuttajien yhteystietoja löydät yleensä ko. web-hotellin kotisivuilta. Tämä sen vuoksi, että he osaavat jo valmiiksi käyttaa ko. web-hotellin työkaluja ja toiseksi mahdollisesti jo maksamasi web-hotellin vuosimaksu ja sivujen eteen tehty työ eivät mene hukkaan. Toki kannattaa itse pohtia kuinka paljon nämä asiat vaa´assa painavat.

Jos taas olet tehnyt sopimuksen ns. teknisen webhotellin kanssa, joka ei tarjoa sivujen kehitystyökaluja, niin silloin voit useimmiten halutessasi siirtää sivut toiseen samanlaiset ominaisuudet tarjoavaan webhotelliin ja valita tekijän muilla perusteilla.

Domainin tilaaminen jonkun web-hotellin kautta ei sinällään sido sinua tähän web-hotelliin ikuisesti, koska domainit tulee aina rekisteröidä nettisivujen omistajan eli maksajan nimiin. Sinulla on oikeus siirtää oma domainisi ohjautumaan ihan, minne itse haluat. Jos joku webhotelli yrittää toista väittää tai jopa rekisteröi sinun maksaman domainin omiin nimiinsä, niin heillä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Tällaisessa tapauksessa pitää vaatia heitä siirtämään domaini sinun nimiisi. Tämän jälkeen voit sopia jonkun toisen web-hotellin kanssa palveluista. Kotimaisten web-hotellien kanssa en usko tällaisiin tilanteisiin törmättävän. Jos kuitenkin törmäät, niin periaatteessa asian voi viedä vaikka tuomioistuimen ratkaistavaksi, jos muu ei auta. Ulkomaisten toimijoiden kanssa tilanne onkin vaikeampi hoitaa, jos vastapuoli heittäytyy hankalaksi. Tilannetta vaikeuttaa kommunikointiongelmat ja viimekädessä se, että oikeustoimilla uhkaaminen tai niiden vireillepano ulkomailla harvoin on realistinen vaihtoehto pienille yrityksille. Suomen viestintävirastokaan ei taida ottaa kantaa muihin kuin itse hallinnoimiinsa .fi -loppuisiin domaineihin.

Sana sponsorilta: Nettikuiskaaja tekee kotisivuja pc-ohjelmistolla (Artisteer) ja lisäksi myös sisällönhallintajärjestelmällä (Joomla). Näinollen sivut voidaan sijoittaa kaikkiin web-hotelleihin, jotka tarjoavat vain serveritilan ilman nettisivujen kehitysympäristöä.  

 

 

 

Nettikuiskaaja on Googlen sertifioima hakukonemainostaja.Google Partners - Adwords Certification-282xc

Artisteer-ca

powered by-ca  wp-grey-xl-45x45 globekotonet-ca2-opt

KoToNet on toteuttanut tämän sivuston ulkoasupohjan Artisteer -templatetyökalulla ja sisältöä hallitaan Joomlassa.

 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Nurmijärvi, Klaukkala, Vihti, Nummela, Lohja

Mainos Googleen

Google AdWords

tilin avaus 

ja

1. kampanjan toteutus 
vain 59€

+ Googlen avajaistarjouksena
satasen mainokset 
vain 25€

 

Lue lisää

Etkö vielä ole kartalla?

Nyt on korkea aika

viedä yrityksesi tiedot

Googlen kartalle

vain 59 €/toimipiste

ei muita kuluja

 

Lue lisää